ROCA SOLÀ, EVA

Eva Roca (Badalona, 1974) és ecoxef i creadora de Bionèctar, el primer restaurant de cuina viva ecològica del nostre país (www.bionectar.org). Fa més de 20 anys que investiga l'alimentació fisiològica de l'ésser humà i el seu impacte en la nostra salut i la del planeta. És experta en alimentació viva, també coneguda com alimentació crudivegana, formada a Tree of Life, l'escola del Dr. Gabriel Cousens, entre d'altres. Compromesa amb la investigació i la docència per ajudar les persones a sanar-se i a trobar el seu equilibri a través de l'alimentació i també per aconseguir un món més sostenible, va crear el 2010 l'escola d'alimentació conscient Crudivegània (www.crudivegania.org) i, el 2015, la primera formació professional europea en aquest àmbit: el Màster en Alimentació Conscient i Ecoxef de Cuina Viva. L'Eva també és docent del Màster en Formació Holística per a la Transformació Ecosocial de la Universitat de Girona, professora de ioga i mare de dos adolescents meravellosos. Ha obtingut el premi ecogastonòmic BioCultura 2016.


Libros del autor

Ordenar y filtrar

Opciones

Ordenar por:

Filtros Quitar

Disponibilidad:

Sección:

Editorial / Marca: